Poznati

[ Izvor: Mediji ]

12. 02. 2022. 07:00 0

Zvezda "Prijatelja" objavljuje knjigu u kojoj će otkriti SVE

Glumac Metju Peri objavio je naslovnicu svoje knjige koja bi trebalo da se nađe u prodaji na jesen ove godine. Nagađa se da će u njoj progovoriti o svojoj borbi s zavisnošću.

Glumac Metju Peri napokon je odlučio da ispriča svoju stranu priče. 

Na svom Tviteru je objavio naslovnicu knjige koja se zove "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", a krasi je njegova fotografija. Strani mediji nagađaju da bi "velika strašna stvar" u naslovu mogla da se odnosi na glumčevu borbu sa zavisnošću.

- Toliko je toga napisano o mojoj prošlosti. Mislio sam da je vreme da ljudi čuju moju stranu priče. Preživeo sam da ispričam priču, iako se ponekad činilo da to tako neće biti. I sve je ovde - napisao je Peri uz fotografiju knjige.

Metju je najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji "Prijatelji" u kojoj je od 1994. do 2004. glumio Čendlera Binga. Na prošlogodišnjem okupljanju s kolegama iz serije zabrinuo je obožavaoce svojim čudnim ponašanjem. Kasnije je otkriveno da je taj dan imao hitni zahvat zuba.

Demantovao je glasine koje su počele da kruže nakon što su glumčevi obožavaoci pogledali snimak i njegovo stanje odmah počeli da povezuju s nekadašnjom borbom s alkoholizmom. Uprkos tome što ga mnogi obožavaju zbog simpatičnosti i vrhunskog humora, ni to ga nije spasilo kako bi smanjio negativne komentare na račun svog izgleda.

Inače, Perijeva zavisnost započela je s Vikodinom, lekom koji je dobio nakon što je doživeo nesreću na džet-skiju. Lekar mu je prepisao lek kako bi mu smanjio bolove, ali je prouzrokovao glumčevu zavisnost jer bez njega više nije mogao da funkcioniše. Nakon što se proslavio s "Prijateljima", počela je i njegova borba s alkoholizmom.

- Snimao sam seriju od 24. do 34. godine života. Bio sam u vrelom plamenu slave. Nas šest smo tada bili svuda zajedno. Iz perspektive nekog posmatrača, izgledalo je kao da imam sve. Zapravo, bio sam jako usamljen jer sam se borio s alkoholizmom. To se događalo i pre "Prijatelja", iako nikada nisam bio neki partijaner - rekao je svojevremeno glumac.

Ubrzo se prijavio u centar za rehabilitaciju. Ali tu nije bio kraj pa se i 2011. prijavio u ustanovu. Nakon toga, glumac je postao glasni zagovornik onih koji se bore sa zavisnostima. "To je najstrašnija stvar koja mi se dogodila. Razvio sam potpuno drugačije poštovanje prema samom sebi i prema životu kada sam prošao kroz tako teško iskustvo", rekao je Peri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati