Poznati

Direktno.rs

10. 02. 2022. 21:45 0

Tarantino i mlađana supruga čekaju drugo dete

Reditelj Kventin Tarantino i njegova supruga Danijela čekaju drugo dete, a vest dolazi dve godine nakon što je par dobio sina Lea, u februaru 2020. Tarantino i 20 godina mlađa Danijela upoznali su se 2009. godine, dok je reditelj bio u Izraelu, gde je promovisao svoj film "Inglourious Basterds".

Par se verio u junu 2017. godine, a venčao u novembru 2018. u Los Anđelesu. Tarantino i njegova porodica trenutno žive u Tel Avivu u Izraelu, a Lea odgaja da priča i engleski i hebrejski.

Iako se čini da ima sreće na privatnom planu, slavni reditelj je nedavno punio novinske strane zbog neobičnog odnosa koji ima sa majkom. Naime, on odbija da je izdržava, a razlog za to su komentari koje mu je uputila kada je imao svega 12 godina.

Nakon što je Kventin upao u nevolju, rekao je da ga je mama zafrkavala zbog toga, a onda je usred njene male sarkastične predstave rekla: "Oh, i usput, ova mala karijera pisca kojom se baviš je g**no".

"Kada mi je to rekla na taj sarkastičan način, uzvratio sam. U redu, gospo, kad postanem uspešan pisac, nikada nećete videti ni peni od mog uspeha. Neće biti kuće za vas. Nema odmora za vas, bez Elvisa Kadilaka za mamu. Ne dobijate ništa. Zato što ste to rekli", ispričao je on nedavno, gostujući u jednoj emisiji.

Na pitanje da li je ispunio svoj zavet, Kventin je priznao: "Da. Pomogao sam joj oko poreza u poreskoj upravi. Ali nema Kadilaka, nema kuće."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati