Poznati

Direktno.rs

16. 01. 2022. 11:24 1

Lepotica iz "Čuvara plaže" se udala za narkomana i zapustila

Nikol Egert proslavila se ulogom u seriji "Čuvari plaže" kada je imala samo 19 godina. Zbog uloge je povećala grudi, a zahvaljujući atraktivnom izgledu vrlo brzo je postala tiha patnja mnogh mušakraca. Dani velike slave su danas daleko iza nje. Retko se pojavljuje u javnosti, a i izgleda potpuno drugačije.

Ove nedelje je napinila 50 godina, a od nekad fatalne plavuše nije ostao ni trag. Osim što se već dugo bori sa viškom kilograma, pre nekoliko godina je izvadila implantate iz grudi. Čini se da ne pridaje puno pažnje ni stajlinzima, pa je tako često paparaci "uhvate" kako ulicama šeta u majici i trenerci.

Na poslovnom planu joj ne cvetaju ruže, a 2013. godine je proglasila bankrot, nakon čega je pokrenula posao sa sladoledima.

Ima dve ćerke, 24-godišnje Dilan Elizabet i desetogodišnje Kigan.

Neko vreme glumica je bila verena za kanadskog glumca Korija Hajma, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Džastinom Hervikom, s kojim je dobila i prvu ćerku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati