Film i TV

[ Izvor: Mediji ]

14. 03. 2022. 15:33 0

Sa Pamelom čuvao plažu, pa napustio Holivud

Punih 20 godina bio je aktivan u Holivudu, ređao je uloge i istovremeno ganjao muzičku karijeru, a onda je Dejvid Šarvet odlučio da napravi radikalan potez. Promenio se iz korena, a danas otkriva zašto je slavu ostavio iza sebe.

Mnogi ga pamte po ulozi u seriji "Čuvari plaže" kada je sa Pamelom Anderson trčkarao najpoznatijom kalifornijskom peščanom plažom. Glumac Dejvid Šarvet je ostvario svoj glumački san, gradio je i muzičku karijeru, imao nastupe širom sveta, a onda je iznenada sve napustio. U novom intervjuu za Pejdž Siks, danas 49-godišnji Šarvet otkrio je zašto je promenio posao i potpuno se povukao iz Holivuda, prenosi T-portal.hr.

- Pre nego što sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovo mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, da pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i da budem tu za svoju decu svaki dan i uvek kada iim zatrebam - objasnio je.

Zatim je dodao: "Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kod kuće kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude".

Iako je njegov fokus neko vreme bio isključivo na porodici, jednoga je dana sasvim slučajno otkrio svoj novi posao iz snova. Radeći na kući, zbog nestručnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

- Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao da napravim još jednu takvu. Tako se rodila ideja - prisetio se za američki magazin.

Dejvid danas vodi građevinarsku kompaniju i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan i da nikada nije zašalio što je napustio Holivud.

- Naravno kada sam napustio glumački svet, nakon 20 godina staža, bilo je jako čudno. Trebalo mi je malo vremena da se priviknem na novi identitet. Međutim, danas služim ljudima. Više nisam zvezda. Srtan sam, a najvažnije od svega imam divan odnos sa svojom decom - zaključio je.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Šaja i godinu dana stariju ćerku Heven s bivšom suprugom Bruk Burk. Uprkos razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati