Poznati

[ Izvor: Mediji ]

26. 12. 2021. 10:19 1

Kolinda, teniserka, Marijana Mateus: Šta rade? (FOTO)

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je Badnji dan provela s poznatim damama među kojima su bile sportistkinje i Marijana Mateus.

U ženskom društvu - s bivšom teniserkom Ivom Majoli i njenom "štićenicom" WTA teniserkom Donom Vekić, dizajnerkom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom s londonskom adresom Anom Muhar Blanquart i preduzetnicom Marijanom Mateus, Badnji dan je je provela u jednij  zagrebačkoj kafani na glavnom trgu. Upravo je Majoli sliku objavila na Instagramu.

Inače, iako se neko vreme spekulisalo da će Kolinda preuzeti funkciju u okviru NATO saveza, ona je u oktobru ove godine izabrana za predsednicu Komisije Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara. Grabar Kitarović je članica Izvršnog odbora MOO-a od prošle godine, a prema postojećim pravilima krovnog Olimpijskog odbora može obavljati samo jednu dužnost.

Bivša predsednica je popularna na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje fotografije sa svojih putovanja kojih je bilo mnogo u poslednjih godinu dana, ali i fotografije druženja s domaćim i stranim zvezdama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati