Poznati

[ Izvor: Mediji ]

11. 12. 2021. 10:23 0

Glumica o incidentu: Neistine bole kao žive rane

Glumica Katarina Radivojević prvi put je javno progovorila o incidentu koji se letos dogodio na Filmskim susretima u Nišu, kada je Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića, a čiji je svedok ona bila. Naime, nakon pomenutog incidenta, Antonijević je izjavio da je glumica dodatno podstrekivala nasilje tokom nemilog događaja, što ona negira.

Ona je sada u intervjuu za magazin "Hello" prvi put javno progovorila o odnosu s rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem, s kojim je i sarađivala na seriji "Ubice mog oca".

"Mene je u medijima napao bivši prijatelj, i to u trenutku moje velike premijere. Ovakvu filmsku ulogu nisam imala 12 godina. Napao je jednu ženu, nezaštićenu. To dovoljno govori i o našem društvu, koje je tako nešto dozvolilo. Govori i o odnosu prema ženama, generalno. Danima sam trpela medijsko zlostavljanje, a uveče sam slomljena od svega izlazila da se poklonim pred publikom u Čačku, Vranju, Banjaluci. Ne bih da budem patetična, ali neistine bole kao žive rane", rekla je glumica, koja zbog sudskog procesa ne može da iznosi detalje incidenta.

"Sudski proces je u toku i po savetu advokata ne smem da iznosim detalje. Moja jedina greška je što sam bila u isto vreme na istom mestu", izjavila je.

Kada je u pitanju njen poslovni, ali i lični odnos s Antonijevićem, Katarina kaže:

"Zna on dobro zašto me više nije bilo u "Ubicama", pa i cela ekipa sa kojom sam sarađivala, kao što dobro zna zašto se desio incident u Nišu. Ali, sigurno nije bio zbog mene i mog huškanja. Antonijevićevu porodicu poznajem i poštujem. Njegova pokojna sestra Ketrin bila je dugogodišnja prijateljica i meni i mojoj rođenoj sestri. I on mi je nekada bio prijatelj, bar sam tako tada mislila. Zbog svega toga nikada ne bih izgovorila one neistine koje mi je pripisao. To i nije moj rečnik. Na kraju krajeva, na snimku se jasno vide moji pokušaji da ih razdvojim", zaključila je glumica u intervjuu za "Hello".

Podsetimo, nakon incidenta na Filmskim susretima u Nišu, kada je Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na Predraga Antonijevića, reditelj je izjavio da je Katarina Radivojević, koja je svedočila tuči, podstrekivala Bjelogrlića na nasilje.

"Ona nas nije razdvajala, prvo je vikala "nemoj", onda je rekla "I ja bih ga ubila". Kažem vam, ja nisam sa njom u kontaktu posle druge sezone "Ubica", mi smo prekinuli saradnju, nisam od tada s njom u kontaktu. Izgleda da su dosta popili, bilo je izgleda i nekih supstanci, tako javljaju", izjavio je, između ostalog, Antonijević.

Inače, protiv glumca Dragana Bjelogrlića Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je 26. novembra podiglo optužni predlog zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja i zatražilo zatvorsku kaznu od šest meseci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati