Poznati

Direktno.rs

29. 10. 2021. 16:56 0

Tuga koja ne prolazi: 40 dana od smrti Marine Tucaković

Danas je na Novom groblju obeleženo 40 dana od smrti Marine Tucaković koja je umrla 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti.

Na groblje su među prvima stigli Aleksandar Futa Radulović kao i njegov i Marinin sin Milan Laća Radulović. Tugu nisu skrivali, a prisutni su im pružali podršku. Došla je i Marinina kuma Marijana Petrović, a od poznatih među prvima su pristigli Jelena i Žika iz grupe "Zana", Goran Stojićević Karamela...

Podsetimo, Marini je početkom 2018. dijagnostikovan maligni tumor, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške. 

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su: Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Saša Matić, Ana Nikolić i brojni drugi.

Marinin sin Laća Radulović obećao je da će nakon 40 dana od majčine smrti progovoriti o životu i saradnjama svoje majke.

- Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kad prođe žalost, progovoriću - istakao je Laća na dan sahrane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati