Poznati

Direktno.rs

13. 03. 2021. 12:34 2

Džej Lo raskinula veridbu: Rodrigez je varao sa 20 godina mlađom starletom

Kao bomba je odjeknula vest da je Dženifer Lopez raskinula veridbu sa bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom, a priča se da je razlog tome upravo njegova prevara.

Fanovi širom svijeta ostali su bez teksta zbog vesti da je latino diva raskinula dvogodišnju veridbu s legendom bejzbola. Kako piše američki "Page Six", Džej Lo je nedavno ispričala medijima kako je s bivšim sportistom u vreme pandemije išla na zajedničku terapiju, međutim, ni to nije urodilo plodom.

Par je u vezi od 2017. godine, a pandemija koronavirusa odložila im je planove za svadbu.A činilo se da je sve savršeno. Super uspešan par odgajao je decu iz prethodnih brakova, trenirali su zajedno u fitnes dvoranama, pratili se na svim događanjima.

Džej Lo iz braka s latino pevačem Markom Entonijem ima blizance Emu i Maksimilijana, dok Aleks iz braka s psihološkinjom Sintijom Kartis ima ćerke Natašu i Elu.Vest o prekidu jednog od najpoznatijih selebriti parova na svetu dolazi svega nekoliko meseci nakon što su američki mediji objavili Rodrigezovu navodnu aferu s Medison Lekroj, poznatoj tek pratiocima kojekakvih rijaliti formata.

- Već je i ranije bilo problema, ali skandal s Medison je kap koja je prelila čašu. Dženifer se nije mogla nositi više s tim. Odzvanjalo je kako je Aleks vara s 20 godina mlađom zvezdicom rijalitija - napisao je najpoznatiji selebriti bloger Perez Hilton.

Poslednje zajedničke fotografije para objavljene su prošlog meseca u Dominikanskoj republici gde Lopez snima svoj najnoviji film "Shotgun Wedding", a nakon svega Aleks Rodrigez se vratio u Majami.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati