Poznati

Direktno.rs

13. 03. 2021. 16:42 0

NJU su odbili za ulogu Kasandre u "Mućkama" jer je bila previše lepa

Svi dobro pamtimo lepu Kasandru iz serije "Mućke", Rodnijevu devojku, a kasnije i ženu, a retko ko je znao da je tu ulogu trebalo da odigra Elizabet Harli.

Ove godine obeležava se četrdeset godina od početka emitovanja jedne od najpopularnijih britanskih serija ikada, a u knjizi Grema Mekanana otkriveni su neki zanimljivi detalji, pa je autor otkrio da je ulogu Kasandre Troter zamalo dobila Elizabet Harli.

- Uloga Kasandre lako je mogla da pripadne Elizabet Harli koja je tada imala 23 godine. Bila je uzbuđena kada se pojavila na audiciji, ali Toniju Dauu izgledala je previše kao model da bi odgovarala nekome kao što je Rodni - navodi se u knjizi.- Bilo je neobično jer tada je izgledala još bolje nego danas, ali jednostavno nisam mogao verujem da bi mogla da bude njegova devojka. Teško da bi se taj mamlaz smuvao sa ovom zapanjujuće lepom ženom - otkrio je reditelj.

Producenti suna kraju odabrali drugu glumicu koja je oživela ulogu Kasandre. Gvinet Strong, za koju su zaključili da bi bolje funkcionirala sa likom Rodnija.

"Mućke" su počele sa emtovanjem 1981. godine, a o popularnosti serije najbolje govori informacija da je u jednom trenutku, zbog velikog broja gledalaca, došlo do pada napona u električnoj mreži Velike Britanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati