Poznati

Direktno.rs

06. 03. 2021. 09:19 7

"Bio bih kriminalac da nije bilo očevih batina"

Glumac Marko Vasiljević otkrio je detalje odrastanja u Vrbasu i priznao da oseća strahopoštovanje prema ocu.

Vasiljevića ovih dana gledamo u seriji "Tajne vinove loze", ali smo ga već upoznali u "Ubicama mog oca" i seriji "Zaspanka za vojnike". On je odrastao u Vrbasu i dolazi iz porodice čiji su koreni iz različitih područja.

- Moja mama je Mađarica, otac joj je Mađar, a majka Crnogorka. S druge strane, tata je Crnogorac po ocu, a baka je muslimanka iz Sarajeva. Multikulturizam u porodici je veliko bogatstvo. Učili su me da je najvažnije kakav je ko čovek, a ne šta je po nacionalnosti, čime se bavi ili koliko ima novca - ispričao je Marko za "Hello".On se osvrnuo i na strog način vaspitanja kojem je bio izložen kao dete.

- Otac je bio izuzetno strog. Moji su bili vrlo mladi kad su me dobili, imali su po dvadeset godina. Nije im bilo lako. Tata je studiirao, mama je bila sama sa mnom. Ne znam osobu koja je u detinjstvu dobila više batina od mene. Nikad po glavi, isključivo po zadnjici. Uvek sam znao zašto i svaki put sam zaslužio. Zahvalan sam ocu što je bio takav jer bih, inače, postao kriminalac. Bio sam buntovan, družio se sa navijačima, upadao u tuče. Oca sam se bojao, ali sam ga i poštovao. Strahopoštovanje je s vremenom preraslo u veliku ljubav. Danas je on moj najbolji prijatelj - otkrio je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati