Poznati

Direktno.rs

01. 12. 2020. 16:07 0

Glumcu nanogvica: Muzičar tvrdi da mu je Vidaković nudio mito

Glumac Bane Vidaković nagodio se sa tužilaštvom na šest meseci kućnog zatvora i meru obaveznog lečenja od narkotika, a sud bi ovu odluku trebalo da potvrdi 17. decembra, a na suđenju su se mogle čutii dve verzije priče vezane za događaje na dan samog hapšenja.

Naime, poznati umetnik je neposredno pred početak suđenja sklopio sporazum o priznanju krivice za delo neovlašćeno posedovanje narkotika, koje mu se stavlja na teret.

S obzirom na to da je glumac trenutno angažovan na nekoliko projekata, elektronski nadzor u vidu nanogice bi mu omogućio da ide na snimanja i obavlja svoj posao.

Glumac je optužen za neovlašćeno držanje narkotika, jer je kod njega prilikom hapšenja sredinom jula pronađen heroin. Pored njega, u ovom postupku sudi se i muzičaru M. I., ali za teže delo. On je naime optužen za preprodaju droge, za koje mu preti kazna od tri do dvanaest godina zatvora.Ilija Marković danas je na suđenju rekao i da mu je Vidaković nudio poveću svotu novca da prizna krivicu.

- Imao sam veliki problem, kada mi je Branko preko svog advokata nudio pet hiljada evra da priznam krivično delo. Od tih pet hiljada evra moj advokat trebalo je da uzme hiljadu - rekao je muzičar u sudnici i istakao da se advokat više brine o njegovoj supruzi nego o njemu, koga zastupa.

Međutim, Vidaković ove tvrdnje negira i tvrdi da prvi put čuje za tako nešto.- Kakva budalaština! Prvi put čujem za to, ne znam o čemu taj čovek priča. Naša su suđenja razdvojena. Ja sam svoj deo obavio, sklopljen je sporazum o priznanju krivice i zatim sam izašao. O tome još uvek ne bih pričao, još je rano. Ja sam tu kolateralna šteta, i uopšte mi nije jasno šta taj čovek hoće od mene - rekao je Vidaković za na optužbe muzičara Ilije Markovića koji je danas na pripremnom ročištu u Palati pravde pred sudijom izjavio kako mu je Vidaković navodno preko njegovog advokata nudio 5.000 evra da prizna krivicu.

Podsetimo, Vidaković i M.I. bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci M.I, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli marke "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati