Muzika

Direktno.rs

17. 05. 2022. 09:00 0

Voleli smo hitove Vesne Pisarović: Gde je danas? (FOTO)

Udala se i preselila, ali je i školovala glas i vratila se na scenu.

Pevačica Vesna Pisarović važila je za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu svojevremeno. Ona se proslavila brojnim hitovima, a dan danas se njene pesme preslušavaju na radiju, pusti se koja suza uz čašu dobrog vina i uživa u glasu koji ova pevačica ima.

Sigurno su jedne od najpopularnijih numera koje ova pevačica izvodi "Da znaš", "Dolje na koljena" kao i pesma koju "Sasvim sigurna" koju je ova pevačica izvela, predstavljajući Hrvatsku, na Pesmi Evrovizije u Talinu 2002. godine, ali ju je takda izvela na engleskom jeziku.

Ona se pre 9 godina udala udala za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, predsednika Srpskog narodnog vijeća u hrvatskom Saboru. Sa suprugom, scenaristom, živi u Berlinu.

Kaže da nikad nije prestala da se bavi muzikom, samo je nije bilo na ovim prostorima.

- Danas se muzikom bavim i više nego pre. Duže vreme nije me bilo u medijima jer sam se pre osam godina odselila iz Hrvatske da bih studirala džez-pevanje, prvo na konzervartorijumu u Hagu, a posle u Londonu. Za vreme studija retko sam davala intervjue jer mi se činilo da nemam šta da kažem. Jednostavno, studirala sam i učila novi muzički jezik. Tokom svih ovih godina uporedo sam održavala džez koncerte po Evropi i pop koncerte u Sloveniji. Lepo je menjati dve potpuno drugačije muzičke ekspresije i moram priznati da sad još više uživam u pop-koncertima nego ranije — rekla je u jednom intervjuu Vesna Pisarović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati