Muzika

Direktno.rs

27. 04. 2022. 08:55 0

Željko Bebek u Vodicama predstavlja novi singl

U Vodice i ove godine stiže "dobri duh" CMC festivala, Željko Bebek. Teško je nabrojati koliko je puta oduševio prisutnu publiku u Vodicama, ali jedno je sigurno – Željko već godinama ne propušta nijedno izdanje festivala, a ove godine će zajedno sa sinom Zvonom izvesti aktuelni singl "Kakav otac, takav sin".

- Biti u Vodicama u vreme CMC festivala znači pripadati jednom odabranom, na neki način elitnom, društvu pop i zabavne muzike. U našoj muzičkoj industriji imati CMC festival znači imati nekoga ko nas najbolje podržava u svemu što mi radimo u želji da muzika raste i da dobije svoje mesto i ulogu kakvu je decenijama ranije imala- rekao je Željko.

Legenda domaće muzike ističe da druženja nisu jedino zboga čega se uporno vraća na CMC festival. Brojne pesme koje je upravo u Vodicama predstavljao godinama postale su hitovi koji će se slušati i godinama kasnije. "Ja po kafanama", "Ono nešto naše", "Sto sam dana pio" ili prošlogodišnja, "Kupiću nam sat", tek su neke od njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati