Muzika

Direktno.rs

31. 01. 2022. 13:55 1

Red Hot Chili Peppers objavili delić nove pesme

- Naravno da će zvučati drugačije, ali zvučaće kao nas četvoro jer imamo posebnu hemiju zajedno - rekao je bubnjar Čed Smit.

Red Hot Chili Peppers rade na novom albumu, a na društvenim mrežama su objavili kako zvuči deo jedne njihove pesme.

Audio-vizuelni snimak traje 18 sekundi, a mnogi obožavatelji nagađaju da ovu deonicu svira povratnik u grupu Džon Frušante.


Inače, bubnjar benda Red Hot Chili Peppers Čed Smit je u oktobru prošle godine naveo da album pri kraju. To će biti prvi (album) na kojem će svirati gitarista Džon Frušante još od albuma od "Stadium Arcadium" iz 2006. godine.

Poslušajte i kako zvuči taj delić nove pesme grupe Red Hot Chili Peppers:U intervjuu za Rolling Stone, Smit je rekao kako se bend "odlično slaže". Nakon desetogodišnjeg odsustva iz gupe, Frušante se ponovno pridružio 2019. godine, zamenivši Džoša Klinghofera.

Smit je rekao da se grupa ne fokusira na pokušaje da novi album bude uspešan kao prethodni.

- Naravno da će zvučati drugačije, ali zvučaće kao nas četvoro jer imamo posebnu hemiju zajedno. Zvuči kao Red Hot Chili Peppers, ali je drugačije i novo, i za mene je to super... Stvarno nam se sviđa i ponosni smo na to i tu se mora početi - rekao je bubnjar.

Iako nije otkrio datum izlaska 12. studijskog albuma sastava, Smit je rekao da će još neimenovano izdanje biti objavljeno pre nego Peppersi krenu na svoju veliku globalnu turneju po stadionima sredinom 2022. godine, piše NME.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati