Film i TV

[ Izvor: Mediji ]

09. 04. 2022. 10:20 2

Bata želeo da ga u rimejku "Valtera" glumi Vojin Ćetković

Pre nekoliko dana je obeleženo 50 godina postojanja filma "Valter brani Sarajevo", a ono što je zanimljivo jeste da je želja Velimira Bate Živojinovića da ga u eventualnom rimejku ovog ostvarenja glumi Vojin Ćetković. Sve ovo otkrio je Batin sin Miljko Živojinović.

- Voleo bih da se snimi rimejk filma "Valter brani Sarajevo". Mnoga holivudska ostvarenja dobila su svoje rimejkove, pa što ne bi i "Valter"? Bata je imao svog favorita i često je pričao da bi u nastavku voleo da Valtera igra Vojin Ćetković - rekao je Miljko za beogradske medije i naveo da je njegov otac mnogo voleo Vojina.

- Njih dvojica su se upoznali davne 1998. godine na snimanju serije "Porodično blago" i postali su dobri prijatelji. Baš su se družili, Vojin je s vremena na vreme dolazio kod nas kući. On je u to vreme bio mlad glumac koji je dosta učio i upijao od Bate - rekao je Miljko Živojinović.

Film "Valter brani Sarajevo" reditelja Hajrudina Šibe Krvavca bio je hit i van granica tadašnje Jugoslavije. Veliku popularnost imao je u Kini, a Velimir Bata Živojinović, koji je glumio lik Vladimira Perića Valtera, bio je prava zvezda u toj zemlji.

Miljko Živojinović se prisetio jedne zanimljivosti dok je svojevremeno zajedno sa svojim ocem boravio u ovoj državi.

- U tom periodu sam imao približno godina koliko je imao Bata kada je snimao 'Valtera'. Dok smo šetali Pekingom, prilazilo mi je mnogo Kineza i tražili su mi autograme jer su mislili da sam Bata. Okrenuo sam se ka ocu i pitao ga: "Šta da radim?", on mi je rekao: "Slobodno potpisuj" - rekao je Miljko Živojinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati