Film i TV

Direktno.rs

21. 02. 2022. 15:22 0

Monika: Čendler pritiskao sebe na duhovitost

Kortni Koks rekla je da je njen kolega iz serije "Prijatelji" Metju Peri izvršio ogroman pritisak na sebe da bude duhovit dok je glumio svog lika, Čendlera Binga. Glumica veruje da je on osećao obavezu da nasmeje publiku u studiju "Warner Brothers" u Los Anđelesu.

- To je bio veliki pritisak koji je izvršio na sebe - rekla je Kortni Koks za "The Sunday Times".

Podsetimo, ekipa serije "Prijatelji" okupili su se prošle godine kako bi učestvovali u retrospektivnom specijalu pod nazivom "The One Where They Get Back Together".

Metju Peri je muku mučio sa alkoholom.

- On se samo borio neko vreme. Mislim da mu sada dobro ide - rekla je Kortni.

Glumica je priznala da je volela da se ponovo sastane sa kolegama iz "Prijatelja" i istakla da joj nikada neće dosaditi da priča o vremenu koje je imala u seriji.

- Ne, to je bio tako ogroman deo mog života. Bila je to tako srećna situacija da sam upala u šou, i prošla sam kroz toliko stvari u tih 10 godina - rekla je Kortni.

Za svoje kolege iz "Prijatelja" imala je samo reči hvale.

- Podelili smo toliko istorije zajedno i smejemo se. Lisin smeh je najzarazniji smeh koji sam ikada videla. Neodoljivo je - rekla je Kortni, a prenosi "Daily Mail".

Inače, Metju Peri će u novembru 2022. godine objaviti svoje memoare gde će se dotaći vremena iz "Prijatelja", kao i o svojim problemima.

- On će zaroniti u svoju zavisnost, naravno, plus raščistiti glasine o svojim osećanjima prema "Prijateljima" - rekao je izvor za Us Weekly i navodi da će sve biti iskreno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati