Film i TV

Direktno.rs

22. 11. 2021. 22:00 1

Kristl iz "Dinastije": Nijedna svađa sa Aleksis, slomila je prevara

Istaknuta američka glumica Linda Evans, svetsku slavu je stekla ulogom u kultnoj seriji "Dinastija" u kojoj je tumačila lik Kristl Karington proslavila je 79. rođendan u krugu porodice.

Tom prilikom, na Instagramu slavne glumice osvanula je fotografija, gde Linda nasmejana nosi korpu sa cvećem: "Život je dar", piše u opisu posta.

Linda je rođena u Hartfordu, gde je provela detinjstvo, a njena porodica se doselila iz Norveške u Ameriku pre glumičinog rođenja.

Slavu je stekla zahvaljujući ulozi u "Dinastiji", a ona i Džoan Kolins nakon emitovanja ove serije postale su najzapaženije dame širom sveta. Iako su na malim ekranima bile ljute suparnice, privatno - priča je bila skroz drugačija:

"Nismo imale nijednu ličnu svađu za devet godina koliko smo zajedno radile seriju", rekla je glumica za Closer Weekly.

Njen privatni život je bio veoma privlačan stranim medijima. Naime, Linda se udavala dva puta. Prvi suprug bio je filmski producent Džon Derek, sa kojim je bila u zajednici 6 godina, a rastali su se početkom sedamdesetih, nakon što ju je prevario sa 30 godina mlađom devojkom i glumicom Bo Derek:

"Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala 17 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se dogodi. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mešavina stvari. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti", pričala je svojevremeno.

Takođe, bila je u braku sa Stenom Hermanom od 1975. do 1979, a tokom devedesetih zabavljala se sa grčkim kompozitorom i pijanistom Janijem.

I dalje važi za elegantnu damu, mada mediji često dovodi u pitanje na koji način je održala mladoliki izgled.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati