Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

17. 06. 2021. 17:04 0

Kuzmanović o nastavku "Složne braće": Ne pravimo rimejk

Popularni glumac Andrija Kuzmanović jtumačiće jednu od uloga u nastavku čuvene serije "Složna braća".

- Svi treba da znaju da mi ne pravimo rimejk kultne serije već nastavak, u kojem protagonisti imaju mobilne telefone i drugačije želje i nadanja. Nadrealni humor smo zadržali jer je scenarista Nele Karajlić, a reditelj Milorad Milinković - rekao je Kuzmanović, prenose domaći mediji.

 On će ući u kožu lika koji je pre njega tumačio Zoran Cvijanović.- Igram Gileta, kojeg je Cvija maestralno oživeo u prvom delu "Složne braće". Prija mi da tumačim Gileta, koji navija za Partizan i ima lepo ime... Cvija u našoj seriji igra Slovenca jer svaki čovek koji počne da se bavi biznisom u Srbiji malo počne da liči na nekog Slovenca - rekao je Kuzmanović.Prema njegovim rečima, na snimanju vlada izuzetna atmosfera, u kojoj dominira situaciona kreacija.

- Volimo jedni drugima da nameštamo "penale" i replike na setu. Dobro je za seriju, a i mi se sjajno zabavljamo. Verujem da će publika na jesen uživati u seriji koliko smo mi uživali u njenom snimanju - kazao je glumac. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati