Film i TV

Direktno.rs

24. 12. 2020. 13:49 0

"Smrt 2020. godini": Stigao trejler za parodiju o koroni

Konačno je izašao trejler za dugo najavljivani "mokumentarac" odnosno parodiju dokumentarne forme, "Death to 2020" ("Smrt 2020. godini").

Godina koju bi većina želela da zaboravi tema je novog filma u produkciji Netflika, a u pitanju je parodija koju je osmislio tvorac serije "Black Mirror", Čarli Bruker. 

Kreator uspešne britanske distopijske serije naveo je da ove godine nije morao da snima novu sezonu jer je realnost takva da nije bilo moguće izmisliti nešto bizarnije. Zato je prionuo na rad na ostvarenju "Death to 2020", a ovaj mokumentarac čini i veliki broj poznatih zvezda.Među njima se nalaze Semjuel L. Džekson, Lisa Kudrou, Lesli Džouns, Hju Grant, Kumail Nandžijani, Trejsi Alman, Kristin Milioti, Samson Kajo, Dajana Morgan i Džo Kiri.Tema filma su svi događaji iz ove godine, sa akcentom na pandemiju kovida-19. Kreatori su odlučni u nameri da vas na kraju ove godine barem malo nasmeju, a ovo ostvarenje ćete moći premijerno da pogledate na Netfliksu 27. decembra.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati