Zabava

02. 09. 2024. 11:56 2

Anđelina Džoli nakon 8 godina konačno ima novog dečka! Evo kako on IZGLEDA (FOTO)

Slavna glumica Anđelina Džoli pojavila se na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji i to u velikom stilu - sa velikim vestima za javnost.

Glumica radi na promociji svog novog filma "Maria", biografskoj drami o čuvenoj operskoj pevačici Mariji Kalas. Ona je crvenim tepihom prošetala u prelepoj toaleti od šifona koju krasi zlatni broš u obliku ruže i elegantno lisičje krzno. Haljina je specijalno dizjanirana za nju, a delo je umetnice Tamare Ralf.

Svoje glamurozno izdanje Anđelina je upotpunila jednostavnom šminkom i upečatljivim crvenimn karminom - svojim zaštitnim znakom.

Ipak, njeno izdanje na ovogodišnjem festivalu palo je u drugi plan, jer je Džolijeva pokrenula glasinu o jednoj bitnijoj informaciji - da ima novog partnera.

Naime, glumica je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale.

Izvori bliski Anđelini rekli su za "In Touch" da se ona viđa sa 40-godišnjim muškarcem nešto više od godinu dana.

 - Mislim da veliku ulogu u njenoj privlačnosti prema Akali, osim one fizičke, igra i to što je dobar u interakciji sa njenom decom jer joj je to veoma važno - rekao je izvor, te dodao:

 - Oni dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je mnogo vremena otkako nije osetila ovakvu strast  navedeno je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati