Zabava

Direktno.rs

26. 08. 2024. 10:49 48

Dupli moral - jedan za javnost, drugi za njih: Napadaju Severinu zbog izjava da vređa Srbe, ali je dobra za njihove privatne žurke

Hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je sinoć na granici, kada je pokušala da uđe u našu zemlju zbog nastupa na jednoj privatnoj žurci. A kako nezvanično saznaje Direktno.rs, Severina se u nedelju u večernjim časovima uputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, poznatog "SNS neimara". Toliko o duplim aršinima i lažnom moralisanju naprednjaka...

Reč je, naime, o čoveku koji je direktor firme Stefijal, a koji zida po Vračaru u saradnji sa našim bivšim fudbalerom i nekadašnjim trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem (u čijem je vlasništvu pomenuta firma), a što je sve počelo u vreme dok je u Beogradu "vedrio i oblačio" Goran Vesić.

Ruvarac je tako u nedelju uveče organizovao privatnu proslavu, na kojoj je trebalo da peva Severina Vučković, koju režimski tabloidi napadaju zbog izjava da mrzi Srbe. Međutim, to nije nužno prepreka za SNS-ovce da je angažuju da im peva na proslavama.

Na toj proslavi je bio maltene ceo SNS, a kako je Severina imala problem da uđe u našu zemlju, okupljeni su dva sata čekali da stigne. Na kraju je, kako nezvanično saznajemo, Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a koja je bila među zvanicama, urgirala da se Severina pusti sa granice, odnosno da uđe u zemlju.

To su na granici i uradili, pustivši je da nešto posle 23 sata uđe u Srbiju, što je pevačica odbila, pa se vratila kući.

I, dakle, to je sve što treba znati o duplom moralu naprednjaka - budući da jedan važi za javnost, a drugi za njih. Pa tako u javnosti pljuju hrvatske pevače zbog izjava o Srbiji, ali im to ne smeta da ih zovu na svoje proslave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati