Zabava

[ Izvor: Mediji ]

17. 08. 2024. 09:10 0

Tamara Dragičević podelila porodične trenutke

Tamara Dragičević i Petar Benčina nedavno su dobili treće dete, sina Borisa, a glumica je sada podelila neke porodične trenutke. Uz to ona je istakla da život nije uvek onakav kako izgleda na Instagramu, naglašavajući da društvene mreže često utiču na nesigurnost kod mladih.

- Instagram je paralelni život svih nas, najčešće upeglan, bez mane, nasmejan, obojen. A to su samo fragmenti naših života, slike ili kratki snimci. I dok jedni lajkuju i dive se tom paralelnom životu, ovi sto im se dive isto tuguju, plaču, brinu razne brige, gledaju sebe u ogledalu sa hiljadu mana… nesigurni su… Kažite ovo deci, ponavljajte im. Da su to samo savršeni fragmenti tuđih života koji možda dok plaču ili ih nešto muči kače svoje slike najsrećnijeg trenutka prošlog dana ili meseca. Oni to ne znaju oni misle da su svi drugi srećniji od njih… Ili im nemojte ni otkrivati paralelni svet dok ne moraju sami da ga otkriju - rekla je Tamara, pa nastavila:

- Mi veliki ovo znamo, ali i mi zaboravimo listajući te savršene fotografije, savršena tela, savršena lica. Pa treba i mi da se podsetimo. Želju sam dobila da ovo otkucam dok sedim u hladu na moru u miru, dok beba spava, a ja pijem kafu i slušam muziku i pomislim gde mi je telefon da odem na Instagram i tako počnem da razmišljam o tom tako zavodljivom Instagramu. Ali kada budem kačila nasmejane fotografije, možda će realnost biti skroz drugačija, sudija sam ko je kriv u dečijoj svađi i kako uvek stajem na stranu onog drugog, a beba vrišti, a mene boli telo od umora i svi smo nervozni… Nasmejan dan vam želim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati