Zabava

Direktno.rs

15. 08. 2024. 11:54 1

Svaka bivša žena Toma Kruza je bila 11 godina mlađa od prethodne! Isplivali neverovatni detalji iz ljubavnog života glumca

Na kraju svakih igara olimpijska zastava predaje se sledećem domaćinu, a to će 2028. godine biti upravo Los Anđeles. Po zastavu je došao glavom i bradom slavni američki glumac Tom Kruz.

 Na užetu se kao u svojim filmovima "Nemoguća misija" spustio u Stade de France i preuzeo zastavu, seo na motor i otišao.

Nisu samo njegove vratolomije koje je ceo svet netremice gledao uzbudljive. Njegov ljubavni život u prošlosti je i te kako bio turbulentan.

Zanimljivo je to da se od svake supruge razveo kad su one bile u Isusovim godinama, odnosno kad su imale 33. Tačno u tom dobu razvele su se Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms. Poigrali su se Kruzovi fanovi i brojkama, a to je tek čudno...

Svaka njegova supruga bila je tačno 11 godina mlađa od prethodne! Mimi Rodžers rođena je 1956, Nikol Kidman 1967, a Kejti Holms 1978. godine, pisao je ranije Večernji list.

Ovaj glumac visok je 170 centimetara, a po iskustvu žena s kojima je bio u ljubavnim odnosima, očito je kako voli baš visoke žene. On je od svih bio niži, a kad se Nikol Kidman rastala od Toma Kruza, za časopis Vanity Fair je izjavila:

– Čemu se najviše radujem nakon razvoda? Moći ću ponovo da nosim visoke štikle!

Osim toga, kad je reč o Kruzu, za njega se veže i Sajentološka crkva, koja je organizovala prvi randevu s Kejti Holms, zato što su godinama tražili ko bi mogao da bude zamena za Nikol Kidman. Lepa brineta koja se proslavila u seriji "Dawson's Creek" nije mogla da izdrži sve prepreke koje je Kruz pred nju stavljao zbog sajentologije.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati