Zabava

[ Izvor: Mediji ]

24. 07. 2024. 08:56 0

Selin Dion nastupa na otvaranju Olimpijskih igara?

Selin Dion bi trebalo da nastupi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, piše Variety.

Pevačica je u ponedeljak stigla u hotel Royal Monso u blizini Šanz Elizea, gde je odselala i Lejdi Gaga, još jedna potencijalna pevačica sa ceremonije otvaranja. Detalji o nastupima na otvaranju drže se u tajnosti.

Selin jednom izjavom pokrenula glasine o nastupu

Ni Dion ni Lejdi Gaga nisu potvrdile nagađanja. Selin je ranije nagovestila da bi njen povratak na pozornicu mogao da bude u Francuskoj.

- Odabrala sam da ću raditi celim telom i dušom, od glave do pete, uz svoj lekarski tim. Želim da budem najbolja što mogu. Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj - rekla je u aprilu za Vogue Frans.

- Četiri godine sebi govorim da se ne vraćam, pa onda da sam spremna, onda da nisam spremna... Kako stvari stoje, ne mogu reći da se vraćam za četiri meseca. Ne znam... Moje telo će reći - dodala je.

Ako Selin nastupi na otvaranju Olimpijskih igara, to će biti prvi nastup pop dive otkako je prekinula turneju i izbegava pojavljivanja u javnosti zbog dijagnoze sindroma ukočene osobe.

Selin je već nastupala na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, kada je otpevala The Power of Dream. Ceremoniju je pratilo tri i po milijarde ljudi širom sveta. Francuzima je Lejdi Gaga bliska jer je u filmu "Zvezda je rođena" otpevala pesmu "La Vie en Rose" slavne francuske pevačice Edit Pjaf. Sada se govori da uvežbava nastup za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati