Zabava

[ Izvor: K1 ]

12. 07. 2024. 13:07 7

Tanja Bošković o Novaku: Nije samo sportista, već lekcija iz hrabrosti

Tanja Bošković, gostujući u emisijI "Kec na jedanaest" na televiziji K1, iskazala je divljenje prema Novaku Đokoviću, koji joj mnogo znači u teškim trenucima.

- To je moj rod, smatram ga i bratom. Neko na koga mogu da se oslonim kada mi je teško, u smislu, pomislim samo kroz šta sve prolazi svakoga dana, zbog tih tri ili pet sati provedenih na terenu. Ne samo on, nego i njegova cela porodica, a i ja kao tetka. Sve sam pratila, budila sam se u razna doba i budiću se. Imam veliko poštovanje i obožavanje za to šta on radi - rekla je Tanja Bošković.

- To što on radi nije samo sport, već lekcije iz morala, hrabrosti, lekcije iz toga da David i Golijat mogu da izađu iz borbe jedan sa drugim i da neće uvek pobediti snaga, već će u većini slučajeva pobediti velika pamet i hrabrost. Hrabrost je jedna od ljudskih osobina kojoj se veoma divim, i kojoj se trudim da služim. To što pred svom ovom decom on kaže svoje mišljenje i svoj ugao gledanja, a pritom upotrebi ista sredstva koja mu se upućuju sa strana koji nisu navijači, odnosno ljudi koji preziru suštinu sporta. Radi se o času hrabrosti i odvažnosti - dodala je.

Objasnila je naša proslavljena glumica da je to što je Novak pred decom uradio na terenu za svako poštovanje:

- Njega deca najbolje poznaju. Ono što je najbolje jeste to što se tata kod kuće i na terenu ne razlikuje u toj vertikali. Dostojanstvo svoje, svog naroda i svoje porodice branite u svakom trenutku i nemate pravo da pristanete na manje od onoga što jeste. Dostojanstven čovek ste pred decom i u teškim i u lakim trenucima. Oni su ovoga puta videli kako je jedan dobar i čestit čovek pružio otpor, iako je većina bila protiv njega hiljadu puta, ali je on dao važnu lekciju njima. Ovo je bilo odvažno i važno, jer je poslednjih deset godina trpeo razna ponižavanja. On je jedan izuzetan čovek. Majka treba da drži jedan orden na duši, kakva su joj deca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati