Zabava

[ Izvor: Mediji ]

11. 07. 2024. 10:42 0

Vojin Ćetković je odbio ulogu u OVOJ seriji, a evo i zašto

Kultna domaća serija "Otvorena vrata" počela je sa emitovanjem 1994. godine, kada je prikazana i prva epizoda. Generacije su odrastale na ovoj seriji, a čuvene replike još se prepričavaju.

Već sada legendarni glumački sastav koji su činili Vesna Trivalić kao Katarina Anđelić Cakana, Milan Gutović kao Dragoslav Jakovljević (Katarinin muž), Bogdan Diklić kao Svetislav Bata Anđelić (Katarinin brat), Nikola Đuričko kao Vojkan Jakovljević (sin Dragoslava i Katarine), Bojana Maljević kao Ana Anđelić (Batina ćerka) i Sofija Jović kao Milica Jakovljević (Vojkanova rođena sestra) godinama su zasmejavali televizijsku publiku.

Malo ko zna da je umesto Đurička ulogu Vojkana trebalo da glumi zapravo Vojin Ćetković. Njemu je ponuđena, a on je odbio. Međutim, Ćetković, koji je tada bio na početku svoje karijere, smatrao je da nema dovoljno iskustva za tu ulogu, pa je odbio ponudu.

Vojin Ćetković prvu značajnu televizijsku ulogu ostvario je 1993. godine u filmu "Raj" Petra Zeca. Nastavio je sa radom u televizijskim projektima, pa je tako 1995. godine dobio ulogu Dimitrija u TV filmu "Simpatija i antipatija" Zdravka Šotre. Njegova karijera je uzela zamah 1996. godine kada je postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, dobijajući uloge u prestižnim predstavama kao što su "Bure baruta", "U potpalublju" i "Audiencija". Međutim, pravu popularnost stekao je ulogom Gorana Branda Gagića u seriji "Porodično blago" 1998. godine, koja mu je donela široko priznanje i dve nagrade "TV Novosti" za Glumački par godine zajedno sa Minom Lazarević, 1999. i 2002. godine. Ovi rani uspesi postavili su temelje za njegovu dalju uspešnu karijeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Progutao žeton

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati