Zabava

[ Izvor: Mediji ]

21. 05. 2024. 08:18 17

Topalko gledao TV i opet se iznervirao zbog SNS: Sad ga je šokirao Orlić (FOTO)

Pevač Milan Topalović Topalko više nema kočnica - nakon što je zbog komentara o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je prekinuo njegovo gostovanje u "Šarenici" postao meta Srpske napredne stranke, te kako tvrdi, njegovi nastupi bivaju otkazani - sve češće upućuje kritike političarima na vlasti.

Ovoga puta je gledao RTS i spazio Vladimira Orlića, a njegov šokirani komentar naveo je pojedine korisnike društvene mreže Iks da se zapitaju da li je Topalko prespavao prethodnih deset godina, pa nije video da je ovakvo ponašanje političara - o kojem Topalko govori - svakodnevica.

- Gledam emisiju, imam puno toga da kažem, ali 'ajde makar jednu stvar. Bilo koji član SNS-a kada govori, u svakoj rečenici kaže Vučić makar dva puta. Pa, imate li vi, ljudi, svoje ime? Svoje mišljenje? Svoj stav? Imate li kulture toliko da kada neko drugi govori slušate i ćutite? - započeo je Topalko na Instagramu uz sliku Vladimira Orlića na RTS.

- I da, umesto tih vaših naslovnih fotografija Vibera i Instagrama gde držite slike stranke, postavite slike svoje dece, unuka, muža, žene, roditelja, kućnog ljubimca… svoje, delovaće mnogo normalnije - zaključio je on.

Podsetimo, Topalko je tokom proteklih meseci kritikovao Srpsku naprednu stranku i predsednika Srbije Aleksandra Vučića govoreći da se "neprestano pojavljuje na televizoru". Okidač je bio taj kada su prekinuli njegovo gostovanje u Šarenici zbog "vanrednog obraćanja predsednika", a pevač je kasnije tvrdio da su mu zbog kritike vlasti otkazani nastupi i da mu je onemogućeno da radi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati