Zabava

03. 04. 2024. 17:24 16

Snažna poruka Ane Mihajlovski o Melini i Harisu

- Izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa dvadeset godina, ali se zato izbor muškarca da sa svojih 50 godina oženi devojku od 20 ne dovodi u pitanje - deo je Anine objave.

Nekadašnja voditeljka Ana Mihajlovski oglasila se na Instagramu povodom aktuelne teme odnosno razvodu Meline i Harisa Džinovića.

Njenu objavu prenosimo u nastavku, u celosti.

- Piše se o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak. Niko u tome ne kaže šta je ta žena dala tom braku, deci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera. Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene.

Ne.

Samo šta je izgubio.

Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode sa mesta koje više, za nju, ne čini ništa dobro.

Izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa dvadeset godina, ali se zato izbor muškarca da sa svojih 50 godina oženi devojku od 20 ne dovodi u pitanje. Njegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije.

Nema veze ni što je ostavila mladost porodici i sve one godine koje bi trebalo da služe za pronalazak sebe. Nema veze što joj je neko sa 20 objasnio da je vreme za udaju i porodicu.

Važno je samo kako je iz tog braka otišla 22 godine kasnije.

Kakva drskost! Odakle joj pravo da se promeni od svoje 20. godine i da poželi da vodi svoj život onako kako danas misli da je dobro za nju.

Danas kada njena deca dolaze u godine u kojima će studirati i otkrivati sebe, svoja interesovanja, svet. U one godine u kojima je njihova majka dobila njih. Kako se drznula samo da tada ode i potraži sebe - navela je Ana Mihajlovski.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati