Zabava

Direktno.rs

12. 03. 2024. 14:53 1

Ko je Džon Sina? Rvač koji je bio go na bini Oskara

Džon Sina pojavio se na dodeli Oskara u najboljem kostimu. Pojavio se go. Dobro, ne baš sasvim, imao je kovortu kojiom je pokrio ključne delove. I sada se svi pitaju ko je momak zbog koga je Dolbi tetar ostao u šoku.

Džon Feliks Entoni Sina (rođen 23. aprila 1977) je američki glumac, reper i profesionalni rvač trenutno angažovan u WWE na svom Raw brendu. On je trenutni WWE šampion.

U WWE-u, Sina je osvojio ukupno 17 šampionata, uključujući 10 svetskih titula (osvojio je WWE šampionat rekordnih osam puta i šampionat svetskog teške kategorije dva puta).

Sina je započeo profesionalnu rvačku karijeru 2000. godine, rvajući se za Ultimate Pro Wrestling, gde je bio vlasnik UPW Heavyweight šampionata, piše Empire.

Van rvanja, Sina je izdao rep album You Can’t See Me, koji je debitovao na 15. mestu na US Billboard 200 listi, i glumio je u filmovima The Marine (2006), 12 Rounds (2009) i Legendary (2010).

Trenutno je najpoznatiji kao superheroj Peacemaker kojeg je glumio u istoimenoj seriji i filmu Suicide Squad. Glumio je u filmovima Spremni za igru, Marinac iznad zakona, 12 rundi, Legendary, Fred: The Movie, Tatica se vratio 2, Ferdinand i Bumblebee. Osim toga, SIna je strastveni bodibilder i filantropista. Popularan je i na društvenim mrežama – na Instagramu ga prati 21 milon ljudi, piše Index.hr.

Sina se takođe pojavio u televizijskim emisijama kao što su Manhunt, Deal or No Deal, MADtv, Saturday Night Live, Punk’d i Psych. Sina je takođe bio učesnik emisije Fast Cars and Superstars: The Gillette Young Guns Celebrity Race, gde je stigao do finala pre nego što je eliminisan, zauzevši treće mesto u ukupnom takmičenju.
Ranije je radio kao obezbeđenje i vozač limuzine. Sina je i veliki humanitarac te surađuje s organizacijom Make A Wish Foundation, koja pomaže da se ispune želje dece s teškim bolestima od 2 do 18 godine

Džon je u braku s 35-godišnjom inženjerkom Šaj Šariatzadeh, rodom iz Irana. Venčali su se 2020. godine na Floridi nakon što se par ranije u tajnosti verio, piše TMZ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati