Zabava

Direktno.rs

08. 03. 2024. 17:53 0

Giga i Solun sa ženama: Ludilo na granici (VIDEO)

Seriju "Bolji život" Siniše Pavića obožavaju generacije, a pojedine replike se i danas prepričavaju. Možda jedna od najpoznatijih epizoda svakako je ona kada je Giga Moravac odveo svoje koleginice za 8. mart u šoping u Solun.

Celu priču pokrenula je Živadinka (Rada Savićević), koja je insistirala da se ide u Trst. Na sastanku su pojedine koleginice predložile Solun, a onda je uvek visprena Živka skočila i vikala "ja uvek dižem ruku, glavno da se negde putuje".

Tako je Giga Moravac poveo svoje sindikalne koleginice na put od dva dana. Međutim, njegova žena Emilija nije bila oduševljena činjenicom da će on otići u Solun, a Giga joj je tada poručio da je "ovaj praznik đavolji i da je izmišljen da se njemu kidaju živci".

Giga (Marko Nikolić) odlazi sa ženama u Solun, provode se ludo, a tokom jednog razgovora sa Živkom on shvata da je njemu 9. marta godišnjica braka i da je zbog toga njegova žena ljuta na njega.

Sledeći dan proveli su u brzom pakovanju, a onda su usledili i problemi na granici. Kako bi izašao u susret svojim sindikalnim koleginicama Giga je prihvatio da uzme  njihove stvari na granici jer on nije kupio ništa. On je tada preuzeo šubaru, bundu, nakit i mnoge druge stvari.

Međutim, granični policajci nisu bili blagonakloni prema njemu, te su morali da ga privedu na informativni razgovor. Tu je Giga platio ogromnu kaznu, a njegove koleginice su odlučile da mu poklone jednu bundu u znak izvinjenja i zahvalnosti.

Tako je nastala viralna šala na društvenim mrežama, u kojoj se 8. mart vezuje za Gigino proputovanje sa koleginicama, ali i njegovo hapšenje. Takođe čuvenu scenu na granici možete pogledati u videu u nastavku.

Zanimljivu rolu u ovoj epizodi odigrala je i Olga Odanović, koja je u razgovoru za TV Ekran otkrila kako je izgledalo snimanje.

- Ulogu sam dobila na kastingu i bila sam presrećna. Imala sam 28 godina i posebno me je radovalo što je trebalo da se putuje u Grčku. Putovali smo autobusom i sve te scene snimali u njemu. Sve mi je bilo uzbudljivo.

Bio je to lep zadatak i velika čast da igram kraj predivnog Marka Nikolića. Tresla sam se od Rade Savićević, učila od Mire Furlan, gledala u njih kao u bogove... Nažalost, više nisu među nama, ali nekako smatram da su sve te kolege negde tu sa nama i da nas vide i bodre u svemu što radimo - rekla je Olga za TV Ekran.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati