Zabava

[ Izvor: Citymagazine ]

07. 03. 2024. 11:13 25

CENZURA: Kako voditeljka "Prve" čita "Danasovu" naslovnu (VIDEO)

Irina Vukotić, voditeljka koja se nedavno sa televizije Pink prebacila na TV Prva, juče je dok je prelistavala naslovne strane dnevnih novina Srbije na kratko obnevidela. I to baš kad je naišla na naslovnu stranu lista "Danas".

Umesto da pročita naslov udarne priče koji zauzima više od pola naslovne strane, a glasi "Deo državnog vrha bio na vezi sa Darkom Šarićem", Irina je to elegantno preskočila i pročitala naslov koji se tiče glumice Anđele Jovanović i podrške koju je dobila jer je odbila kadar sa Branislavom Lečićem.

Snimak Irinine cenzure u lajvu brzo je osvanuo na društvenim mrežama, a ljudi su jako burno i negativno reagovali na ovakav neprofesionalizam voditeljke.

"Čitanje naslovnih strana na TV Prva za Oskara…"“, "Mali naslov, samo pola strane, sigurno nije videla", "Ostalo joj sa Pinka…", "Jao jezivo. Koliko nema srama", samo su neki od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati