Zabava

[ Izvor: N1 ]

04. 03. 2024. 21:10 10

Kako je Topalko preko noći postao pretnja SNS-u?

Kako je od jednog narodnog pevača Milan Topalović Topalko postao pretnja SNS-u? Pevač je zbog nekoliko izjava na društvenim mrežama stranice žute štampe i zabavne emisije zamenio političkom rubrikom. Tako je subotu jutro započeo u "Šarenici", a nedelju veče završio u nazivu opozicione izborne liste za Beograd.

"Medena znam pašće ti na kolena", reči su jedne od Topalkovih pesama.

Nakon "Medene", pao je na kolena RTS, po ko zna koji put. Pevaču se nije dopalo prekidanje "Šarenice" zbog obraćanja često videnog gosta javnog servisa.

- Jednom u godini dođem u emisiju "Šarenica" na RTS da otpevam par svojih pesama. I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama… i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… - napisao je Topalko na društvenim mrežama.

I tako je autor ovih redova samo 24 sata kasnije postao tema i prvog beogradskog predizbornog skupa SNS-a. Pomenuo ga je lično predsednik, ne imenom i prezimenom, već nadimkom:

- Kad kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića, tog sekunda i Topalko postaje i naučnik i genije. Isti je ko Rot i Šider - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- E pa, Topalko, srećne vam rane junačke - kaže novinarka Olja Bećković.

I u političkom boju, Topalko je tako, ne svojom voljom, boje žute štampe zamenio političkom rubrikom kao kolovođa opozicije.

- To što je on mene video kao nekoga ko je u opoziciji to je već njegovo viđenje, ali što se mene tiče, ja sam samo pevač koji se bavi svojim poslom - kaže Topalko.

Za sada, desilo se to da će se naći na opozicionoj listi. Nije to rekao, ali ga je predsednik već video.

- Ako već ne smete Đilasa da stavite, hajde hrabro postavite na čelo liste Rota, Šidera, Šenaha. To je vaša lista za Beograd. A možete da dodate na to koga god hoćete i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo zajedno - rekao je Vučić.

I one koji se takmiče, ali i one koji politiku vide samo na televiziji. Ali im se izgleda dopala pažnja koju su dobili.

- Ako nastavi se to proganjanje i sankcionisanje da ne radim, na kraju ću osnovati svoju stranku. I dokazaću u roku od godinu dana kako jedna država može da funkcionioše - naveo je Milan Topalović Topalko.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati