Zabava

Direktno.rs

02. 03. 2024. 20:11 74

Pevaču puk'o film: Vučić nas psihički maltretira, nek otvori svoj kanal (FOTO)

Pevač Milan Topalović Topalko se preko društvene mreže Instagram obratio predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Naime, Topalko ga je zamolio da otvori svoj kanal i na taj način spase sve koje svojom pojavom psihički maltretira.

Pevač se na prvoj priči (story) pohvalio da je gostovao u emisiji Šarenica na RTS-u, gde je otpevao nekoliko svojih pesama. Potom je obavestio sve da je emisija u kojoj je gostovao prekinuta da bi Aleksandar Vučić nešto rekao.

- Jednom u godini dođem u emisiju Šarenica na RTS-u da otpevam par svojih pesama - napisao je na prvoj priči, da bi odmah posle toga objavio i drugu i objasnio razlog zašto se iznervirao.

- I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže... Što sam čuo jedno 23453244323 puta... Nije mogao da sačeka makar da se završi emisija, koja je mnogo lepa - napisao je Topalko.

U poslednjoj, trećoj priči na ovu temu, pevač je dao konstruktivan predlog Aleksandru Vučiću. Naime, Topalko ga je posavetovao da otvori svoj kanal i spasi ljude koje on svojom pojavom psihički maltretira.

- Molim vas, neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda, neka gleda i tako spasi nas ostale koje čovek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vreme. Bože gospode, spasi - napisao je Topalko na društvenoj mreži Instagram.

Hoće li predsednik Srbije poslušati pevača da otvori svoj kanal i tako omogući i ostalima da se pojavljuju na RTS-u?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 74

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati