Zabava

05. 02. 2024. 10:50 0

Džej Zi "zapaljiv" na Gremiju: Ćerka na bini, Bijonse u publici (VIDEO)

Reper Džej Zi (Jay Z) napravio je iskorak na dodeli Gremija, kada je govorio o članovima Akademije koja dodeljuje ovu nagradu, zbog svoje supruge! Bijonse je sedela u publici sa "skamenjenim" izrazom lica dok je reper koristio govor tokom primanja nagrade za doprinos muzici da "raspali" po Akademiji zbog nje!

Džej Zi je na binu izašao sa njihovom najstarijom ćerkom Blu Ajvi, i najpre se zahvalio na nagradi "Dr Dre Global Impact Award", koja se dodeljuje za ukupan doprinos muzičkoj industriji.

- Postoje i važnije stvari u životu od dobijanja Gremija, što je vrlo subjektivno. Ne bih da posramim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine - počeo je Džej Zi, dok mu je ćerki bilo vidno neprijatno.

- Čak i po vašim merilima, to jednostavno nema smisla. Razmislite. Najviše Gremija, a nikada nije dobila nagradu za album godine. Ne ide to tako - rekao je on. Kamera je na sekund prešla na pevačicu, koja je imala skamenjen izraz lica.

Bijonse ima 32 Gremija u različitim kategorijama, a ukupno je bila nominovana čak 88 puta. Fanovi pamte skandal iz 2015. godine, kada je Kanije Vest izašao na binu i prekinuo govor Tejlor Svift, kako bi rekao da je ona zaslužila nagradu.

- Volimo vas, samo hoćemo da stvari uradite na pravi način. Ili makar blizu pravog načina. Neko večeras odlazi kući siguran da su ga 'opljačkali', a neko će i biti 'opljačkan' za nagradu. Neki od vas ni ne spadaju u kategorije za koje su nominovani - zaključio je Džej Zi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati