Zabava

Direktno.rs

24. 12. 2023. 17:58 0

Georgiev Beograđanima: Hvala, gospodo (FOTO)

Vlado Georgiev je održao dva koncerta zaredom u Luci Beograd. Oduševljen atmosferom od prethodnih večeri ovaj kantautor iz Herceg Novog se preko društvene mreže Instagram još jednom zahvalio svima koji su bili na njovim nastupima 22. decmbra ili dan kasnije.

- Hvala, gospodo. "Gospodski" ste bili. Dve predivne večeri, predivan svet na jednom mestu i neverovatna sinergija i razmena emocija. Ozdravili ste mi i dušu i telo, neizmerno sam zahvalan što ste zajedno sa mnom i mojim bendom upriličili ovakve gospodske rezonance i definitivno mi dali snage da nastavim da pišem i radim ono što osećam. Zahvalan sam vam što me ovako iskreno volite i što zbog vas trajem ovoliko godina. Volim vas puno, draga gospodo. Vaš Vlado - napisao je Vlado Georgiev na svom Instagram nalogu.

Sudeći po komentarima ispod slika koje je pevač objavio i publika je uživala.

"Živ ti nama bio, Barba, i da nam sviraš bar još ovoliko", "Hvala tebi Vlado sto si ostao veran sebi ,sto si birao put kojim se redje ide i pokazao da sve sto zelis mozes da ostvaris, pa i da napravis dva koncerta u vreme kada su pokusali da te u tome sprece .Citiracu :pucajte ,ja i dalje drzim cas …Barba je odrzao cas Gospodski. Bilo je odlicno", "Hvaala na prelepom koncertu", "preko 20 godina te slušam i volim. Samo napred"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati