Zabava

20. 12. 2023. 18:03 0

"Ljubav, navika, panika" o strankama preko cenzusa: Predvideli!

Ako imate deža vi posle ovih izbora, moguće da je zbog serije "Ljubav, navika, panika" koja je imala sličnu epizodu, i gotovo identično ponašanje likova kao ovih današnjih, realnih, sa politčke scene.

Društvenim mrežama se deli nekoliko scena iz poznate epizode ove serije u kojoj je bio izbor za predsednik kućnog saveta.

Sa jedne strane, kandidat je bio Mića, otac porodice koju pratimo, sa druge strane "ludi" komšija Jovanović.

Jedan korisnik Tvitera je isekao scene koje neviđeno podsećaju na dešavanja na srpskoj političkoj sceni uoči i posle izbora, a klipove je podelio tako da gledamo scene koje najviše podsećaju na stranke i liste koje su prešle cenzus.

Tako da smo imali priliku da vidimo SNS, Srbiju protiv nasilja, SPS, NADU i nestorovića, ali odglumljene od strane glumaca iz serije "Ljubav, navika panika".Kao što vidite pominju se i ucene, i obećanja koja niko ne ferma ni pet odsto, atmosfera kao na parastosu, busanje u grudi sa uzvicima Srbija i na kraju Jovanović koji mora da se ponaša ludo jer je i narod lud. Zvuči sve veoma poznato.

"Ljubav navika panika" je serija Nebojše Romčevića koja se emitovala na televiziji Pink od 2005. do 2007. godine. Kako je kreator izjavio jednom prilikom, cilj je bio da serija bude duhovita, ali i da prepoznatljive situacije iz svakodenvnog društva napravi smešnim. Evo 15-ak godina kasnije, i dalje scene pogađaju u centar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati