Zabava

Direktno.rs

20. 12. 2023. 13:43 0

Šerbedžija obradio Crvenu jabuku: "Nije trebalo"

Rade Šerbedžija obradio je jednu od najlepših balada Crvene jabuke "Sa tvojih usana".

Pesma stara 37 godina dobila je novo odelo na kojem su sudelovali koautor pesme i suosnivač Crvene jabuke Zlatko Arslanagić i gitarista Zoran Šerbedžija, a video produkciju potpisuje Danilo Šerbedžija.

Pesma "Sa tvojih usana / Nek’ te on ljubi (kad ne mogu ja)" izašla je 1986. godine kao prva singl ploča sarajevske grupe.

Objavila ga je izdavačka kuća Jugoton u okviru promocije njihovog debitantskog albuma. Autori obe pjesme su Dražen Ričl i Zlatko Arslanagić. U tekstu pesme je korišćen je i deo stiha iz sevdalinke "Kraj tanahna šadrvana": "Još pamtim legende starih plemena što za ljubav glavu gube i umiru kada ljube".

Mišljena slušalaca su poodeljena:

"Oo mili Bože! Koji merak! Najdraža od najdražeg otpjevano!", "Odlična verzija Radova našeg barda glumišta, legendarne pesme i balade legendarnog Zlaje Arslanagića i njegove Crvene jabuke", "Prelijep i odličan zvuk gitare Zoke Šerbedžije je zaista pun pogodak", neki su od pozitivnih komentara.

Ipak, određen deo publike i nije bio oduševljen.

"Žao mi je što moram da kažem, ali… ovo je tako jadno, na toliko načina, da boli", "Slažem se s tobom, cijenim Radu kao glumca, ali ovo mu zaista nije trebalo, pitam se je li mu Zlaja odobrio ovako nešto", pisali su oni kojima se obrada ne dopada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati