Zabava

Direktno.rs

16. 12. 2023. 10:08 5

Žene zaluđene slikom Bekama dok popravlja TV u gaćama (FOTO)

Legenda Mančester junajteda Dejvid Bekam popravljao je televizor u svom apartmanu, a supruga Viktorija ga je slikala i sa svetom podelila ovaj intresantan prizor.

Slavni par poslednje vreme je hit na Netfliksu zbog dokumentarca o životu Dejvida Bekama, ali očigledno je supruga Viktorija imala problema da ga pusti na svom TV-u kod kuće, pa je heroj u liku njenog muža priskočio u pomoć i krenuo s popravkom velikog TV-a.

Interesantno je da se Dejvid u boksericama ispružio na pod sa željom da sredi kvar na TV-u, a supruga Viktorija iskoristila je šansu da sve to zabeleži kamerom, pa podeli s fanovima.

- Električar je došao da popravi televizor... Nema na čemu - napisala je supruga slavnog fudbalera koji je igrao za velikane poput Junajteda i Real Madrida.

Teniska zvezda Eženi Bušar nije mogla da odoli prizoru, pa je napisala: "I moj je pokvaren".

I mnogi drugi korisnici društvenih mreža komentarisali su fotografiju, a naravno ženski deo publike uživao je u prizoru u kojem polugoli Bekam pokušava da sredi TV.

Dejvid i Viktorija Bekham prošle su godine proslavili 23. godišnjicu braka i smatraju se jednim od najskladnijih, ali i najdugovečnijih poznatih parova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati