Zabava

[ Izvor: Mediji ]

25. 11. 2023. 15:06 0

Lista najsmešnijih TV likova ikada

Publika se izjasnila, a krajem novembra, bar za sada, poredak izgleda ovako

Čuveni sajt za rangiranje, Ranker, objavio je listu najsmešnijih TV likova ikada. Publika se izjasnila, a krajem novembra, bar za sada, poredak izgleda ovako.

Na prvom mestu našao se Majkl Skot, lik iz američke verzije serije "Office". Glumio ga je Stiv Karel.

Majkl Skot je nespretni regionalni menadžer kompanije "Dunder Mifflin Paper Company" u seriji "Office", poznat je po svom humoru. Njegov neortodoksni menadžerski stil, očajnička potreba da mu se dopadne i stalna konfuzija liderstva sa prijateljstvom obezbeđuju dosledan smeh tokom cele serije. Njegove neprijatne interakcije sa zaposlenima, ljupki nesporazumi i čuvena fraza "To sam rekaa!" učinili su ga nezaboravnim.

Na drugom mestu našao se Čendler Bing, lik iz serije "Prijatelji". Glumio ga je Metju Peri.

Kao jedan od šest prijatelja u "Prijateljima", Čendler je poznat po svojoj sarkastičnoj duhovitosti i samozatajnom humoru. Njegov strah od posvećenosti i nekoliko disfunkcionalnih veza samo doprinose veselju, posebno kada su upareni sa njegovim zaštitnim znakom izraza lica. Borba da pronađe svoj put u karijeri i potvrđivanje svoje muškosti dok se bavi otkačenom porodičnom pozadinom čini ga bliskim i simpatičnim.

Na trećem mestu našao se Dvajt Šrute, još jedan lik iz američke verzije serije "Office". Glumio ga je Rejn Vilson.

Kao ekscentrični pomoćnik regionalnog menadžera kompanije "Dunder Mifflin" u seriji "Office", Dvajt je previše ambiciozan, vođen bizarnim uverenjima i slabo razume društvene norme. Njegova opsesija autoritetom, nemilosrdna težnja da impresionira Majkla Skota i fiksacija na bizarne hobije poput uzgoja repe kombinuju se za neprekidni smeh. Njegovo stalno rivalstvo sa Džimom Halpertom i njihovi epski ratovi šale stvaraju komične trenutke za pamćenje.

Na četvrtom mestu našao se Ron Svanson, lik iz serije "Parks and Recreation". Glumio ga je Nik Oferman.

Kao stoički, ali zabavni direktor firme "Parks and Recreation", Ron je poznat po svom preziru prema vladi, ljubavi prema mesu i veštinama obrade drveta. Njegovi brkovi, slobodarska uverenja i odbojnost prema emocijama su i simpatični i histerični. Njegov odnos sa njegovim podjednako žestokim bivšim suprugama i konačna transformacija u muža i oca pune ljubavi lepo pokazuju njegov komični raspon.

Na petom mestu našao se Džoi Tribijani, još jedan lik iz serije "Prijatelji". Glumio ga je Met Leblank.

Ne tako bistar, ali simpatičan glumac iz serije "Prijatelji", Džo je po svom ženstvenom ponašanju, nezasitnom apetitu i svestranoj neupućenosti. Njegova slatka i odana priroda uravnotežuje njegov nedostatak intelekta, čineći ga simpatičnim likom. Njegova fraza "Kako si?" i klasične nezgode na setu učvršćuju njegovo mesto u istoriji TV komedije.

Na šestom mestu našao se Erik Kartman, lik iz serije "South Park". Glas mu pozajmljuje Trej Parker.

Razmaženi i manipulativni učenik četvrtog razreda iz mesta Saut Park je stalni izvor crnog humora. Njegovo nečuveno ponašanje, spremnost da iskoristi bilo koju situaciju za ličnu korist i navika da stvari odlaze predaleko čine Kartmana i prezrivim i urnebesnim.

Na sedmom mestu našao se Stjui Grifin, lik iz serije "Family Guy". Glas mu pozajmljuje Set Mekfarlan.

Ekscentrični mali genije sa britanskim naglaskom u seriji "Family Guy" izaziva pažnju. Njegove namere dosledno su osujećene njegovom sopstvenom nesposobnošću i naivnošću, što rezultira beskrajnom zabavom. Dinamika između Stjuija i njegovog antropomorfnog kućnog ljubimca Brajana je kamen temeljac humora serije.

Na osmom mestu našao se Barni Stinson, lik iz serije "Kako sam upoznao vašu majku". Glumio ga je Nil Patrik Haris.

Barni je plejboj u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" i ima nepokolebljivu posvećenost svojoj ženstvenoj knjizi i nečuvenim ludorijama. Njegova sklonost skupim odelima, laser tagu i čuvenim frazama umeju da nasmeju. Njegovi neočekivani trenuci ranjivosti i rasta dodaju dubinu ovom urnebesnom liku.

Na devetom mestu našao se Red Formen, lik iz serije "Vesele sedamdesete". Glumio ga je Kurtvud Smit.

Red je urnebesno bezobrazan i nikada ne okleva da proziva svog sina Erika i njegove prijatelje u seriji "Vesele sedamdesete". Njegove grube opaske, pretnje čine ga i zastrašujućim i urnebesnim. Njegovo postepeno omekšavanje i duboka ljubav prema porodici samo doprinose slojevima ovog ljupkog lika.

Na desetom mestu našao se Al Bandi, lik iz serije "Bračne vode". Glumio ga je Ed O'Nil.

Al je nesrećni prodavac cipela i neprestano žali za svojim prošlim danima slave kao srednjoškolska fudbalska zvezda. Njegov suv humor, sarkastične opaske i neprekidan prezir prema njegovom poslu čine ga zabavnim.

Kompletnu listu pogledajte OVDE.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati