Zabava

Direktno.rs

11. 11. 2023. 16:20 0

Pojavila se scena iz "Toma i Džerija": Jako je tužna (VIDEO)

Kultni crtani film "Tom i Džeri" obeležio je detinjstva mnogih tokom sedamdeset godina emitovanja, a sada se ponovno širi epizoda iz 1949. koja je zbog jedne mučne scene rasplakala ljude.

U epizodi "Heavenly Puss" Tom privremeno posećuje vrata raja nakon što je dobio povredu tokom borbe s mišem Džerijem. Zlatne pokretne stepenice vode ga do vrata pred kojima mačke stoje u redu kako bi se ukrcale na voz – Heavenly Express, prenosi Index.

Pred kondukterom voza, mačkom koji ih propušta na voz, pojavi se mokra vreća koja skakuće, a na vrhu je zavezana uzicom. Iz nje zatim iziđu tri mačeta Fluf, Puf i Muf, otresajući vodu se sebe, što implicira da ih je neko namerno utopio.

Gledajući u mačiće, kondukter s negodovanjem kaže "šta još ljudi neće uraditii“ te propušta mačiće u voz.

"Bili smo premladi da bismo ovo razumeli", piše uz video koji je rastužio mnoge, a brojni fanovi pisali su kako su tek sada primetili koliku težinu ima ta scena.

"Sećam se ove epizode. Bio sam klinac i nisam ništa shvatio. Vau", "Tako je bolno znati da toliko slatkih životinja nikad ni ne dobije priliku za život" i "Mislim da mi to kao detetu ne bi imalo smisla. Sad kad ponovno gledam, rastužio sam se", samo su neki od komentara, koje prenosi Index.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati