Zabava

Direktno.rs

01. 06. 2023. 10:28 0

Glumac osuđen za silovanje, čeka se kazna

Glumac Deni Masterson (47), poznat po ulozi Hajda u seriji "Vesele sedamdesete" optužen je za silovanja tri devojke koja su se dogodila pre dve decenije, a sud ga je proglasio krivim u dva slučaja.

Porota sačinjena od 7 žena i 5 muškaraca donela je presudu nakon sedam dana savetovanja, a za treći slučaj nisu mogli da donesu odluku, piše USA Today.

Mastersonu preti kazna do 30 godina zatvora.

Presuda je doneta nakon šest meseci od prvog glumčevog suđenja, gde se takođe suočio sa optužbama za silovanje tri žene koje je upoznao u crkvi.

Inače, glumca su tri žene optužile da im je stavljao drogu u piće u periodu između 2001. i 2003. godine u svom domu u Los Anđelesu kako bi ih silovao, a zatim se pozivao na svoju istaknutost u sajentološkoj crkvi kako bi izbegao posledice, rečeno je poroti u završnim rečima na suđenju.

Advokat tužilaštva je rekao da je glumac drogirao žrtve kako bi stekao kontrolu, odnosno kako bi oduzeo žrtvama pravo da odbiju.

- Ne želite da imate seks? Nemate izbora. Optuženi pravi taj izbor za ove žrtve. I on to čini iznova i iznova - rekao je tužilac.

Masterson se izjasnio da nije kriv za silovanje tri žene u svojoj kući između 2001. i 2003. godine, a njegov advokat je rekao porotnicima da je važno razmotriti nedoslednosti u pričama žena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati