Zabava

Direktno.rs

29. 04. 2023. 06:45 2

Petar Strugar o životu glumca

Glumac Petar Strugar kaže da je stalni angažman u nekom od pozorišta jako bitna stvar za glumca.

Strugar je izjavio da je "lepo pripadati nekoj kući" i da je to bitno u profesionalnom smislu "jer obezbeđuje kontituitet u radu".

Odnedavno član Narodnog pozorišta u Beogradu, Strugar je dodao da stalni angažman omogućuje glumcu da je konstantno "u nekom finom štelovanju glumačkog aparata".

- Imate kondiciju, stalno radite na sebi, na ulogama i napredujete kao glumac -  istakao je Strugar, poznat po filmovima "Mali Budo", "Jesen samuraja" i "Montevideo, Bog te video".

Sa iskustvom u predstavama "Naš razred", "Godine vrana", "Rat i mir" i "Magbet" matične kuće, kao i drugim projektima, Strugar kaže da je "rad na ulozi isti radili komediju, dramu ili vodvilj".

- Način na koji se igra je razlika. Razlika je od reditelja do reditelja, od žanra, jezika predstave i svega što predstave odvaja jedne od drugih. U skladu sa tim se prilagođava naša glumačka igra, ali je rad isti - naveo je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati