Zabava

Direktno.rs

24. 04. 2023. 13:36 0

Skarlet Johanson posle tri braka naučila lekciju

Sa trećim mužem je već duže vreme u srećnom odnosu, a za to je bila jako bitna jedna stvar.

Jedna od najlepših žena sveta Skarlet Johanson otkrila je koja je njena tajna dugog i srećnog braka. Slavna glumica iza sebe ima dva razvoda.
Sa poznatim kolegom Rajanom Rejnoldsom bila je od 2008. do 2011. godine, a nakon tri godine "bračne pauze" opet se udala 2014. za francuskog novinara Romena Dorijaka.

I sa njim je posle tri godine, isto kao i sa Rejnoldsom, shvatila da to nije to, nakon čega je usledio novi razvod.

No, nakon toga upoznaje glumca Kolina Josta sa kojim ulazi u vezu 2017, a tri godine kasnije srećni par izgovara sudbonosno da.
Skarlet je ovih dana gostovala u podkastu poznate glumice Gvinet Paltrou, gde je otkrila šta je naučila o sebi i braku tom svih ovih godina.

- Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga. Nisam mogla da shvatim. Ali, u nekom trenutku sam razumela da mi je jako važno da budem sa saosećajnom osobom. To je osnovna karakteristika koja mora da postoji kod mog partnera. I mislim da je razumevanje osnovnih stvari koje su vam potrebne kod partnera neophodno za dugovečnost vašeg odnosa. Kod mene identifikovanje tih stvari defintivno promenilo igru - rekla je Skarlet.
Glumica ima osmogodišnju ćerku Rouz sa bivšim mužem Romenom Dorijakom kao i sina Kozma koji ima nešto više od godinu i po dana sa sadašnjim suprugom Jostom.

- Konačno sam mogla da počnem da poštujem sebe dovoljno da znam šta su te osnovne stvari koje su mi neophodne i da budem u redu sa tim. To je bila moja životna lekcija - navodi Johansonova.

Kaže da je sada veoma srećna sa svojim partnerom, kao i da je preduslov za to blagostanje bio da shvati šta je njoj potrebno od veze. Sve te stvari je prepoznala u Jostu i sada vidi daleku budućnost sa njim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati