Zabava

Direktno.rs

07. 04. 2023. 11:48 1

Paf Dedi Stingu dnevno 5.000 dolara do kraja života

Reper Paf Dedi mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno jer je bez dopuštenja semplovao njegovu pesmu.

Čuveni reper je "semplovao" singl grupe "The Police" iz 1983. godine "Every Breath You Take" u svom hitu "I’ll Be Missing You", a nedavno je u tvitu otkrio da mora svaki dan da plaća pozamašne honorare slavnom pevaču.

U snimku jedne radijske emisije voditelj upitao je Stinga: "Je l' istina da ti Dedi plaća 2.000 dolara, jer nije tražio dopuštenje za semplovanje "Every Breath You Take?", na šta je Sting odgovorio: "Da, do kraja života", a zatim je dodao da su on i Dedi dobri prijatelji.

Dedi je na Tviteru ispravio iznos koji mora da plaća rekavši:

- Ne. 5 hiljada dnevno. Ljubav prema mom bratu Stingu".

"I’ll Be Missing You" je prvobitno objavljena 1997, a pesma je bila posveta Didijevom pokojnom dugogodišnjem prijatelju The Notorious B.I.G.-u. U pesmi je gostovala Fejt Evans, Bigijeva bivša žena.

U intervjuu za "Hip-Hop Evolution" Dedi je opisao kako mu je pesma pala na pamet dok je razmišljao o odustajanju od muzičke karijere nakon smrti Notorious B.I.G.-ja. Prisetio se kako je u to vreme izgubio 10 kilograma i kako je tokom svoje depresivne faze naišao na pesmu benda "The Police".

- Bio sam spreman da odustanem. Nisam nameravao da više izdajem albume. Onda sam jednog dana gledao televiziju, u jednom od onih razdoblja očaja kad nema nikoga, a ti plačeš na podu. Samosažaljenje je bilo na vrhuncu, a vi pitate Boga: "Zašto?", a onda sam čuo "Every Breath You Take" od The Police. To sam shvatio kao znak. Ponekad vam treba samo malo svetla da biste se mogli izraziti -  rekao je reper

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati