Zabava

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2023. 17:06 0

Stiže serija "Hari Poter"

"Hari Poter" filmovi jedan su od najvećih kulturnih fenomena u protekle dve decenije. Sada stiže vest da je u pripremi "Hari Poter" serija.

Najavljeno je čak sedam sezona, a svaka od njih će se zasnivati na jednoj od sedam knjiga Dž. K. Rouling.

Autorka još uvek nije potpisala nikakav ugovor i neće biti kreatorka serije, ali izvori navode da će ona imati određeni nivo učešća u produkciji kako bi osigurala da adaptacija ostane lojalna originalnom materijalu.

U seriji bi svaka od sedam knjiga bila detaljnije istražena, jer su mnoge linije radnje i likovi iz izvornog materijala izmenjeni, kompresovani i izbrisani kako bi najbolje odgovarali formatu filma.

"Warner Bros. Discovery" pregovara o produkciji nove TV adaptacije, a serija bi trebalo da se emituje na HBO.

U "Hari Poter" filmovima glavne uloge tumačila je čuvena trojka: Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint, ali još uvek nema podataka o tome da li će se neko od njih pojaviti u seriji, odnosno da li će ona uopšte uključiti bilo koga iz originalne postave.

Reakcije na društvenim mrežama su, u najmanju ruku, pomešane. Dok se jedni protive ovoj ideji prevashodno jer se protive stavovima autorke, čak i vatreni fanovi obožavane sage smatraju da će ovaj poduhvat urušiti ikoničnost filmova i ne možemo da se ne složimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati