Zabava

Direktno.rs

05. 04. 2023. 16:29 4

"Spasite najjadnije": ZG bend svira u BG da popravi kola

Bend "Pocket Palma", nakon nastupa na Kišobran žurci prošlog vikenda, ostali su zaglavljeni u Beogradu jer im se auto pokvario, tako da će održati novi koncert kako bi prikupili novac za popravak i vratili se kući u Zagreb.

- Tko još nije skužio, zapeli smo u Srbiji. Srce nam se razdvaja jer se ne možemo zabavljati u Beogradu kao što se i inače zabavljamo u najboljem gradu na svijetu jer nam je riknuo auto i na servisu je već dva dana, a mogao bi ostati i sljedećih 10 do 15 dana jer na je motor odlučio reći kako izgleda kraj - napisali su na Instagram Storyju.

- Sve što smo zaradili ovaj vikend smo već spiskali na servis - nastavljaju.

- Ako je itko u mogućnosti da nam financijski pomogne, puno bi nam značila i najmanja sonacija, čak i utješne poruke bi nam u ovom trenutku pomogle. Spasite svoj najjadniji bend u regiji!

Zbog ove situacije, bend će nastupiti u četvrtak 6. aprila na Spratu u Cetinjskoj ulici. Karte će koštati 500 dinara, kupuju se na ulazu a svirka kreće od 21h,

Da podsetimo, Pocket Palma su jedan od uzbudljivijih synth i electro pop bendova iz regiona koji na moderan način obrađuju muzičko nasleđe ovih prostora iz 80-ih godina.

Muzikom se bave od 2012. godine i vrlo brzo objavljuju dva dark-pop albuma na engleskom jeziku. Zatim se okreću komponovanju na maternjem i nakon vrlo uspešnog debitantskog albuma, 2021. godine predstavljaju i drugi pod imenom Atomi koji ih je postavio u sam vrh regionalne elektropop scene. Članovi ovog muzičkog sastava su Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek.

Međutim ovo su samo "reči na papiru". Poslušajte pesme "Godišnji", "Ono što nam inače nedostaje", "Sjećanja" oduševite se i dođite u četvrtak na Sprat da pomognete ovom bendu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati