Zabava

Direktno.rs

06. 04. 2023. 13:55 0

Pikeov otac sramno prema Šakiri i unucima

Drama između Pikea i Šakire konačno se privodi kraju nakon što je popularna pevačica u nedelju zvanično sa sinovima odselila u Majami gde će sada živeti. Ali, njoj je težak udarac zadao na kraju i Pikeov otac sramotnim potezom koji je iznenadio javnost.

Poznato je da je veza između Pikea i Šakire pukla prošlog leta nakon što je ona saznala za njegovu prevaru i nije ni pomislila da mu oprosti. Oni su zajedno bili čak 12 godina i imaju sinove Milana i Sašu kojima je sigurno njihov raskid teško pao. Pike će ostati da živi u Barseloni dok je Šakira dobila starateljstvo nad decom i odlučila je da se vrati u Ameriku.

Šakira i njeni sinovi u nedelju su napustili kuću u kojoj su živeli prethodnih godina, te su otišli za Majami, ali s dosta gorkim ukusom u ustima jer je Pikeov otac napravio neverovatan potez.

Naime, njen bivši svekar šokirao je javnost odlukom da angažuje advokate koji su zatekli Šakiru u kući u kojoj je živela pre samog odlaska u Majami, te su joj objasnili kakvo saopštenje joj šalje Pikeov otac.

S obzirom na to da je to kuća u njegovom vlasništvu poručio je Šakiri da više ne može u njoj besplatno živeti i da se što pre iseli ili da od narednog meseca mora plaćati kiriju ukoliko želi tu ostati s decom.

Takav hladnokrvan potez Pikeovog oca je sve šokirao, ali ne toliko Šakiru koja je postala svesna u kakvom okruženju živi i nije ni čudo što je jedva čekala da napusti Barselonu i vrati se u Ameriku.

Podsećamo, Šakira se u suzama u nedelju na aerodromu u Barseloni oprostila od prijatelja, ali sigurno je da joj je konačno pao veliki teret s leđa odlaskom u Ameriku gde će biti dosta bliže svojoj porodici i dobiti podršku koja joj je sigurno i te kako potrebna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati