Zabava

Direktno.rs

23. 03. 2023. 08:55 0

Gvinet Paltrou ide na sud: Neverovatna situacija

Glumica Gvinet Paltrou moraće da se pojavi pred američkim sudom u utorak zbog nezgode koja se dogodila na skijanju u Juti 2016. godine, prenose strani mediji.

Penzionisani očni lekar Teri Sanderson, tvrdi da ga je glumica udarila na skijalištu u Park Sitiju u Juti, vozeći potpuno van kontrole, te da ga je srušila, nakon čega je zadobio povredu mozga, četiri slomljena rebra i još neke teže povrede.Kako se navodi, sudski postupak trebalo bi da traje osam dana, a istom će prisustvovati Gvinet i članovi njene porodice.

Sanderson sada navodno traži odštetu od 300.000 dolara, nakon što mu je odbačen prethodni zahtev kada je tražio 3.1 miliona dolara.

Ovaj slučaj odnosi se na skijašku nezgodu na skijalištu u Dir Veliju gde je optužena Gvinet Paltrou skijala bez kontrole, udarivši s leđa Terija Sandersona koji se spuštao niz padinu. Pritom ga je srušila, što je kod njega rezultovalo povredom mozga, četiri slomljena rebra i ostalim težim povredama.

Paltrou je nakon sudara ustala, okrenula se i odskijala dalje, ostavivši Sandersona zapanjenog i teško povređenog da leži u snegu, navodi se u prvobitnoj optužbi podnesenoj 2019. godine.

Dalje se navodi da Sandersonu u pomoć nije prišao ni instruktor koji je trenirao glumicu, niti je poslao po pomoć, a kasnije je optužio Sandersona da je on izazvao nezgodu. Teri je tužbu podneo tek tri godine nakon incidenta, a kako je objasnio, to je uradio tako kasno jer je imao problema sa advokatima i jer nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.
Međutim, Gvinet je kasnije podnela kontratužbu u kojoj je navela da je ovaj čovek udario nju i navela da je bila toliko potresena da tog dana više uopšte nije skijala sa svojom porodicom, kao i da joj se Sanderson izvinio i rekao da se oseća dobro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati