Zabava

Direktno.rs

05. 03. 2023. 00:33 2

Kako se glasalo na "Pesmi za Evroviziju"?

Luke Black, odnosno Luka Ivanović, biće predstavnik Srbije na Evroviziij u Liverpulu, pošto je dobio najviše glasova publike i stručnog žirija. Iza njega su se na kraju našli Princ i Nađa Ordagić.

Glasanje je obavljeno tako da 50 odsto donosi stručni žiri, a preostalu polovinu publika. Kada je reč o stručnom žiriju, Lena Kovačević i Dragan Đorđević Suzuki su dodelili maksimalan broj poena potonjem pobedniku koji je nastupio sa pesmom "Samo mi se spava".

Nevena Božović je dodelila 12 bodova Filipu Balošu, dok su Slobodan Veljković Cobi i predsednik žirija Aleksandar Saša Lokner najviše poena dodelili Nađi Ordagić, koja je na kraju imala i najveći broj poena od žirija.

Kada su se glasovi pretvorili u poene - Nađa je imala 12, Luke Black je dobio 10, Filip Baloš 8... Međutim, na kraju je Luke Black slavio, jer je od publike dobio 10 poena (ukupno 20), Nađa je imala šest (ukupno 18), dok je maksimalan broj poena od publike dobio Princ - 12, međutim na kraju je završio na deobi drugog mesta zbog šest poena koliko je dobio od stručnog žirija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati