Zabava

Direktno.rs

02. 03. 2023. 15:00 0

Posle 24 godine s Grašom, Danijela ima novu ljubav

Danijela Martinović postala je glavna tema hrvatskih medija.

Pevačica je za hrvatski magazin Gloria.rs ispričala da trenutno uživa u novoj ljubavi, te je otrkrila sve detalje poznanstva sa izvesnim Josipom.

Pevačica Danijela Martinović je nakon 24 godine veze sa pevačem Petrom Grašom stavila tačnu na njihovu ljubav, a on je svoju sreću pronašao pored ćerke svog prijatalja Tončija Hujića, Hanom Hujić.

Grašo je sa Hanom dobio ćerku kojoj su dali ime Alba, a kako hrvatski magazin tvrdi, i Danijela je ponovo emotivno zauzeta.

Naime, splitska pevačica je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i pogled na život. Prvi susret s dve godine mlađim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav.

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokat u moje ime podneo prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očigledno morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove - ispričala je Danijela za magazin Gloria.

Na pitanje da li tu ima osnova za scenario nekog ljubavnog filma, Danijela priznaje:

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena - rekla je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati